09 Wrzesień 2010 19:31
Zobacz temat
TanieRajdowanie.pl :: Rallye Cup :: ERZETKA
 Drukuj temat
REGULAMIN 2010
Adam
#41 Drukuj posta
Dodany dnia 17-11-2009 13:22
Administrator

Data rejestracji: 03.11.08

winimoto napisał/a:
a ja .......się kładę spac bo zrobiłem dzisiaj na "ostro " 620km :]

Wini ja ostatnio w 41 godzin walnąłem 2700 km Jelenia Góra - Londyn - Jelenia Góra też na ostroSmile I powiem Ci ze jak wróciłem też poszedłem spac Grin

majkos
#42 Drukuj posta
Dodany dnia 17-11-2009 19:12
Użytkownik

Data rejestracji: 01.11.08

Adam napisał/a:
winimoto napisał/a:
a ja .......się kładę spac bo zrobiłem dzisiaj na "ostro " 620km :]

Wini ja ostatnio w 41 godzin walnąłem 2700 km Jelenia Góra - Londyn - Jelenia Góra też na ostroSmile I powiem Ci ze jak wróciłem też poszedłem spac Grin

Echssss Wy truckowcy Grin Albo w drodze albo śpicie hehehehehe. No i czasem na rajdach też Was widać Grin
CC 1.1 gr.... chyba już A

winimoto
#43 Drukuj posta
Dodany dnia 17-11-2009 19:38
Awatar

Administrator

Data rejestracji: 26.10.08

nO JA WŁAŚŃIE MIAŁEM NA MYSLI " SZYBKI " DOWÓZ KIEŁBASEK NA SKLEPY Grin
a CO DO ZAWIASU TO FAKT JESZCZE GO NIE MA ALE KOŃCZYMY Z SZASZĄ SPAWAC BUDĘ PfftP
www.wini-motorsport.pl

www.wini-motorsport.pl
Adam
#44 Drukuj posta
Dodany dnia 18-11-2009 20:40
Administrator

Tak sobie sledze na bieżaco forum na stronie Rallye Cup i z tych wpisów odnosze wrazenie ze jednak jakies niespodzianki bedą. Dan napisał ze ma informacje ze na 99% bedzie jak w tym roku. A swoja drogą Dan odchodzi w przyszłym sezonie od organizacji. Jesli tez dobrze zrozumiałem sa jakies rozmowy o obecności Kramolina w przyszłym sezonie. W ogóle robią jakąś straszna tajemnice z tego co bedzie w przyszłym roku i zaczynam sie bac czy ten 1% procent który zostawił sobie Dan nie kryje czasem małej bomby Grin

winimoto
#45 Drukuj posta
Dodany dnia 18-11-2009 21:38
Awatar

Administrator

No właśnie czekam i czekam na opublikowanie nowego regulaminu, a tu ni słychu ni widu. Jest wojna między Danem, Walterem a całą resztą , bo podobno obaj Panowie chca organizowac RC pod FASem, a reszta ma w d.... FAS. Większośc organizatorów wycofa się z organizacji rajdów w pucharze i będą organizowac rajdy na własną rękę.
www.wini-motorsport.pl

www.wini-motorsport.pl
gumarally
#46 Drukuj posta
Dodany dnia 18-11-2009 22:40
Awatar

Użytkownik

Data rejestracji: 17.11.08

co prawda to prawda , Danny odchodzi i wogole jest wielki zamet. jesli wiezyc rozmowie tel. z jednym z zawodnikow dzialajacym w Kramolinie to panowie sporo sie poroznili miedzy soba. zreszta po nieudanym starcie w Kralovicach trochu porozmawialismy sobie z panem Sniberskim ktory potwierdzil ze niewie jaki bedzie regulamin i warunki starow , ale jedno powiedzial ze mu sie to niepodoba i ze jesli to ma tak wygladac to niebedzie puszczal Kralovic w RC ale pusci je wolno. sadze ze jesli niewiadomo oco chodzi to pewnie chodzi o kase. ale miejmy nadzieje ze jakies tam rajdy dla amatorow zawsze beda Wink
JUZ NADCHODZI CZAS WIELICH ZMIAN

Asterix
#47 Drukuj posta
Dodany dnia 19-11-2009 02:10
Nowicjusz

Data rejestracji: 01.10.09

Troche to niepokojace ta ciagla obsuwa z ustalaniem regulaminu na RC , pewnie chlopaki jesli nie o kase walcza to o stolki.W kazdym razie beda dwa cykle, a jesli RC wprowadzi jakies drastyczne zmiany to moim zdaniem organizatorzy VP beda tylko zacierac rece z powodu dramatycznie zwiekszonej frekwencji. Bylem tylo na jednej el. VP ale smialo moge powiedziec ze trasy sa na piatke , (akurat wtedy trafilem na jeden z os'ow jechany w nocy wiec smialo mozna dodac jeszcze 1 punkt za dodatkowe atrakcje) i szczerze mowiac moj wybor miedzy RC a VP bedzie zalezal chyba tylko od tego czy nie wykluczy mnie , a wlasciwie mojej rajdowki regulamin ktoregos z cykli.W kazdym razie ostatnio pojawiajce sie wiesci sprawily ze po dluzszej przerwie odpalilem beatke i zrobilem pare kilometrow (przeglad okresowy nawetWink i zaczynam myslec co by zrobic zeby moc szybciej do mety dojezdzac.
P.S.
Wodki na serwis nie przywiozlem bo i wlasnego tylka tam nie dowiozlem, wiec na nastepny serwis serwuje dobra wodke (teraz mialem sie wykpic Zlotym Klosem no ale nie wyszlo...Smile

Adam
#48 Drukuj posta
Dodany dnia 19-11-2009 10:50
Administrator

[quote]Asterix napisał/a:
... i szczerze mowiac moj wybor miedzy RC a VP bedzie zalezal chyba tylko od tego czy nie wykluczy mnie , a wlasciwie mojej rajdowki regulamin ktoregos z cykli.quote]

A propos zmian w cyklach to na rozdaniu nagród VP usłyszeliśmy (a ja zrozumiałem bo Robert nieGrin) ze w VP NIE BEDĄ miały miejsca takie rewolucje jakie sa prowadzone w RC. Wiec BMW M3 spokojnie moze jechac w VP. Wygląda mi na to ze organizatorzy wyciągneli wnioski chocby z ostatniego sezonu i nie patrzac na nikogo pchaja VP do przodu. Władze przekazali młodym, nowy dyrektor jeszcze w zeszłym roku smigał Swiftem po odcinkach (jesli dobrze pamiętam to chyba na koniec sezonu był 2 w klasie). Poruszona była tez kwestia poprawy zabezpieczenia choc przyznam szczerze ze ja zadnych zastrzeżen do tej kwestii nie miałem. A poza tym to naprawde fajni ludzie. Jak tylko przyjechaliśmy na rozdanie Franciszek Michalek dyrektor Radounska Rallye podszedł do nas przywitał sie i powiedził ze bardzo sie cieszy ze przyjechaliśmy. Podobnie Zdenek Secky dyrektor Rallye Posazavi i Rallye Svetla. Ostatnio dostaliśmy tez filmową relacje z Rajdu Svetla No i powiem ze jest to kawał dobrej roboty.

majkos
#49 Drukuj posta
Dodany dnia 19-11-2009 11:02
Użytkownik

Data rejestracji: 01.11.08

Z tego bo wczoraj wyczytałem na forum RC to 28 listopada zbierają się poradateli czyli sędziowie i mają debatować nad przyszłością cyklu. A pierwsze info ma się pojawić 30. Czyli jeszcze ponad tydzień i będzie coś wiadomo. Rajdy cyklu VP są rozgrywane mniej więcej w tych samych rejonach co RC, więc jakby co logistycznie będzie w Volnym podobnie jak w RC
CC 1.1 gr.... chyba już A

robin
#50 Drukuj posta
Dodany dnia 19-11-2009 16:31
Awatar

Początkujący użytkownik

Data rejestracji: 25.11.08

Wielkie dzięki wszystkim za gratulacje w komentarzach w newsie na głównej stronie jest to bardzo miłe ale chciałbym trochę wyjaśnić sprawę, ponieważ od ostatniego rajdu do teraz trochę rzeczy się zmieniło i między innymi to że Adam Jaros będzie jeździł nie jest równoznaczne z tym, że ja będę jeździł, bo jeśli chodzi o mnie to prawdopodobnie rezygnuję ze startów i coraz bardziej utwierdzam się w tej decyzji. Nie ukrywam, że szczególnie w 2010 roku chciałbym przejechać cały sezon, ponieważ ten rok to było coś zupełnie nowego niż KJSy i oswajanie się w ogóle z prawdziwymi odcinkami a jakakolwiek walka z rywalami ujawniła się dopiero na ostatnim rajdzie. Ale auta nie sprzedaję więc może kiedyś się jeszcze pojawię Wink

mirat
#51 Drukuj posta
Dodany dnia 19-11-2009 17:03
Awatar

Użytkownik

Data rejestracji: 10.01.09

No Robert do rozpoczęcia sezonu jeszcze kilka miesięcy wiec nic nie mów teraz ze nie pojedziesz.
BRAT ale nie PITASmileGrin

Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - CM

Zawsze można mieć swoje zdanie tylko trzeba mieć odwagę je wyrazić...

ziober
#52 Drukuj posta
Dodany dnia 19-11-2009 17:32
Awatar

Początkujący użytkownik

Data rejestracji: 10.12.08

Zobaczysz w okolicach lutego, jak Cie najdzie wielki głód jezdzenia Smile. I nie znajdzie sie zadna metoda na gloda, tylko kombinowanie $$$ co by w rajdzie wystartowac Smile.

Pozdrawiam
-------------------------

www.silesia-garag...

www.rajdy.tychy.pl
Majster
#53 Drukuj posta
Dodany dnia 19-11-2009 22:21
Awatar

Użytkownik

niech oni lepiej nie zmieniaja regulaminow !! bo po co ja buduje auto jak nie bede mial mozliwosci dogonienia M3 ??Pfft A tak serio to bedziemy sie martwic po ukazaniu regulaminow bo jak narazie mozna sobie gdybac.
projekt M3.....

nie ma
robin
#54 Drukuj posta
Dodany dnia 20-11-2009 00:05
Awatar

Początkujący użytkownik

Nie nie mi tam regulaminy nie przeszkadzają akurat nawet jak RC sobie je pozmienia pod FAS to z Astrą nie będzie żadnych problemów, głównie chodzi o pieniądze, mam nadzieję że do grudnia oddam długi za ten sezon ale coraz bardziej zdaję sobie sprawę że mnie na rajdowanie nie stać Smile
R.Szulczyński

ziober
#55 Drukuj posta
Dodany dnia 20-11-2009 05:55
Awatar

Początkujący użytkownik

Data rejestracji: 10.12.08

robin napisał/a:
...ale coraz bardziej zdaję sobie sprawę że mnie na rajdowanie nie stać Smile

Tak jak 3/4 ludzi w tym kraju Smile. Tylko wszyscy jestesmy tak walnieci na punkcie motorsportu ze sie zapozyczamy, kombinujemy, ciułamy grosz do grosza byle by wystartowac Smile.

Jak by ktos byl chetny, w ponizszym linku opis i zdjecia z budowy sejka Smile

http://www.motone...derby=desc

pozdrawiam

Sorry za OT Smile
-------------------------

www.silesia-garag...

www.rajdy.tychy.pl
winimoto
#56 Drukuj posta
Dodany dnia 20-11-2009 15:07
Awatar

Administrator

Heh no ja napotkałem na problem finansowy :] , ale o dziwo prace idą do przodu. Mamy już obspawaną budę w środku, zrobione wzmocnienia w podłodze oraz mocowania foteli. Wspawane też są już mocowania klatki, pozostało tylko ja przykręcic do nadwozia Grin Foty zapodam przez wekeend.
www.wini-motorsport.pl

www.wini-motorsport.pl
winimoto
#57 Drukuj posta
Dodany dnia 22-11-2009 11:57
Awatar

Administrator

Zgodnie z obietnicą podsyłam link do galerii z budowy CC Maxi Evo 2
http://wini-motor.../catid,32/
Edytowane przez winimoto dnia 22-11-2009 11:58
www.wini-motorsport.pl

www.wini-motorsport.pl
robin
#58 Drukuj posta
Dodany dnia 26-11-2009 14:16
Awatar

Początkujący użytkownik

Wini a jaki tam będzie siedział silnik? Bo jak zrobisz potworka to się okaże że będziesz ustępował tylko niektórym z klasy A4 Grin
Kolor będzie biały? Bo chyba nie zostanie ten seledyn Grin
Powodzenia w dalszej budowie!
A tak przy okazji to dalej nic nie wiadomo co z tym RC?
R.Szulczyński

Krzysiek
#59 Drukuj posta
Dodany dnia 27-11-2009 01:40
Początkujący użytkownik

Data rejestracji: 18.03.09

Fajnie to wygladaSmile a wałsnie jaki kolor bo ten jest niezłySmile

Adam
#60 Drukuj posta
Dodany dnia 30-11-2009 11:42
Administrator

No to mamy juz oficjalny regulamin i kalendarz RC. Rewolucji żadnej nie ma (przynajmniej ja nie znalazłem)

Przeskocz do forum:
Wygenerowano w sekund: 1.04 298,127 Unikalnych wizyt