pomysł genialny tylko czy teraz PZM na tym nieucierpi jak wiekszość ludzi bedzie wolała sie scigac w czechach
Mitsubishi Eclipse , Colt
Moje 230 Koników
przykładem na brak takich imprz w Polsce jest odbywający sie za dwa dni Jawor Sprint, zobzczcie liste zgłoszeń 80 załóg plus prawie 30 na liście rezerwowej
Proponuje adminowi by na forum i stronie zrobił także kategorie "polskie rajdy" czy coś w tym stylu aby tam pisać np o Kryterium Kamionki i innych okazjonalnie odbywającuch się mini rajdach, rallysprintach itp.
Edytowane przez Rysiek dnia 27-11-2008 18:58
nie no nie żartujcie ze tam taki colt jezdzi masakr musze go widziec w akcji nie no a ja tu takim colcikiem ;/ehhhh zawsze można przełozyć silnik z eclipsy 4g63 Mitsubishi Eclipse , Colt
Moje 230 Koników
Strona ma byc poświęcona tylko i wyłącznie Rally Cup, Volny Pohar i Berg-trophy takie było początkowe założenie no i raczej tak pozostanie.
www.wini-motorsport.pl
winimoto napisał/a:
Strona ma byc poświęcona tylko i wyłącznie Rally Cup, Volny Pohar i Berg-trophy takie było początkowe założenie no i raczej tak pozostanie.
Masz racje Wini. Tak pozostanie! Popieramy również zawody typu Kryterium Kamionki. Jeśli organizator tych zawodów chciałby współpracować, nie widze żadnych przeszków. Co do pomysłodawcy to "WOJTAS" na wykładach opowiadał mi o erzetkach i powiedziałem mu "Stary czy tego chcesz czy nie musimy zrobic o tym portal bo przez tych gosci z PZM to juz mi sie zygac chce" od tego sie zaczelo Nie przejmujemy sie PZMotem bo nie ma czym. Niech oni wreszcie zaczną mysleć. Sczezrze mówiąc problem starostwa w zarządzie dotyczy wszystkich Związków Sportowych w Polsce. Mam prosbe! Prosze uważać na inne portale opisujące te imprezy bo często rzeczy kopiowane są na żywca z Naszej www (bardzo często z błędami)
Serdecznie pozdrawiam i dziekuję za tak duże zainteresowanie!
Grzegorz Golik
TR
A ja chciałem zapytać czym się różni RCup od Volnego Pucharu. Czy to prawda że Volny Puchar ma więcej odcinków niż jeden? No i głównie chodzi mi o wpisowe, wymogi i czy rajdy też są organizowane w okolicach Pragi.
Nie ma problemu bo właśnie znowu przeprowadziłem się do Szklarskiej i może nawet jutro podjadę ale rozmawiałem z Pawłem Danysem i też jest zainteresowany Volnym Pucharem i miałem na myśli że więcej osób może skorzystać z odpowiedzi na to pytanie chyba że wszyscy bez wyjątków są już przekonani aby jeździć tylko w RCup.
no cześć Wam chłopaki musze przyznać że te czechy są kuszące, dziś już rozmawiałem na temat wynajęcia auta na jedną eliminacje może uda się jakoś w miare szybko skończyć nasze auto to nie bede musiał pożyczać dobrze że Krystian blisko to bede miał pełne info dot. RC
damianrally napisał/a:
nie no nie żartujcie ze tam taki colt jezdzi masakr musze go widziec w akcji nie no a ja tu takim colcikiem ;/ehhhh zawsze można przełozyć silnik z eclipsy 4g63
On już tego Colta rozbił gdzieś w polowie sezonu, ale dzik był niesamowity. Nagrzebane miał strasznie, jak z nim rozmawialiśmy to miał tam 550 kuca, wszystkie graty od Evo 8, wielką turbinę, i strasznie nagrzebane.
Jak tym strtował, to najpierw paliły się cztery laczki i jak się przykleiły to wystrzeliwał jak z armaty. Normalny szok....